Sevgililer Günü’nü 14 Şubat 2018 Çarşamba günü kutlayacak olmamız nedeniyle, 3. Toplumsal Sevgi Haftası da bugün başlıyor.

Bu, ÇORUM HABER’in, Çorum’a özgü olarak düşündüğü ve topluma maletmeye çalıştığı bir hafta…İlk kez 6 Şubat 2016 Cumartesi günü konuyu okurlarımızla paylaşmış ve 14 Şubat’ta birbirini seven insanların karşılıklı olarak sevgilerini ifade edeceklerini, olanakları ölçüsünde hediyelerle, hiç olmazsa sevgi dolu sözlerle Sevgililer Günü’nü kutlayacaklarını belirttikten sonra şöyle demiştik:

Gazeteniz ÇORUM HABER, Çorum’un en fazla morale ihtiyaç duyduğu bu dönemde, Sevgililer Günü’nü, sevgililerin birbirlerine karşı olan duygularını da aşarak ‘Toplumsal Sevgi Günü’ne, bu haftayı da ‘Toplumsal Sevgi Haftası’na dönüştürmek istiyor.

Herkesin birbirine sevgi ve saygıyla yaklaştığı, birbirini anlamaya, hoş görmeye çalıştığı, kin, öfke, nefret, kıskançlık, çekememezlik gibi insanı küçülten duyguların yerini, güzel duyguların, insan sevgisinin aldığı bir ortam oluşturabiliriz.

Çorum böylelikle, altında kaldığı karamsarlık sislerini bir nebze olsun dağıtabilir, insanların psikolojisi pozitife dönebilir, geleceğe güven, umut ve inanç adına ibre artıya geçebilir. Haydi Çorumlular! Sadece iyilik ve güzellik düşünerek, olumlu ve yapıcı olarak bunu başarabiliriz.

BUGÜN 3. YIL

“Toplumsal Sevgi Haftası” önerisine Çorumlular arasında geniş destek bulan ÇORUM HABER, bu doğrultudaki kamuoyu oluşturma çabalarını kararlılıkla sürdürüyor. Ve bugün başlayacak 3. Toplumsal Sevgi Haftası’nı, tüm olumsuzluklara karşın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını, sevgiyi, saygıyı güçlü ve diri tutma adına okurlarıyla paylaşıyor.

Editör: TE Bilisim