Komisyon Başkanlığı’nı Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden Fikret Karacaköylü’nün üstlendiği dünkü ihaleye Asım Tuna ve Sipahioğlu Peyzaj isimli iki girişimci katıldı.

Komisyon Başkanı Karacaköylü, Buharaevler Mahallesi İbrahim Çayırı 9. sokak, Üçtutlar Mahallesi Ahçılar 17. Sokak ve Mimarsinan Mahallesi 1. Cadde ile 12. Sokak’ta bulunan toplam 11.386 m²’lik arsaya 4 adet park yapım işini kapsayan ihalenin yaklaşık maliyetinin 488 bin 775 lira 75 kuruş olduğunu belirttikten sonra teklif zarflarını açtı. Buna göre en düşük teklifi, 488 bin lira ile Sipahioğlu Peyzaj isimli firma sundu.

Başkan Fikret Karacaköylü, farklı kriterlerin de göz önünde tutularak yapılacak incelemenin ardından ihale sonucunun katılımcı firmalara resmî yazıyla bildirileceğini söyledi.

İKİ CAMİNİN ABDESTHANE

VE TUVALET İHALESİ İPTAL

Öte yandan Kale Mahallesi’ndeki Veysel Karani Camisi’nin abdesthane ve tuvaletlerinin tamiratı ile Gülabibey Mahallesi’nde bulunan Mevlana Camisi için yeni tuvalet ve abdesthane binası yapım işi ihalesi, katılımcı olmaması nedeniyle iptal edildi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim