Çorum Dernekler Federasyon Genel Başkanı Hayri Çağır, Çorum Dernekler Federasyonu’nun 2001 yılında faaliyetlerine başladığını belirterek, federasyonun Ankara’daki Çorumluların memleket özlemlerini gidermek, Çorum-Ankara arasındaki bağları daha da güçlendirmek için çalışmalar yürüttüğünü söyledi.
2012 ve 2013 yıllarında Ankara’da düzenledikleri Çorum Tanıtım Günleri ile şehrin tanıtımına önemli katkı sunduklarını dile getiren Hayri Çağır, “Çorum Tanıtım Günlerine siyasi parti genel başkanları, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve Çorumlu hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdi. İlk etkinliğe 173 bin 500 kişi, ikinci etkinliğe ise 274 bin 500 kişi geldi. Bu yıl yapacağımız tanıtım günlerinde ise 500 bin misafiri ağırlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Çorum Belediyesi’nin tanıtım günlerine önemli katkılar sunduğunun altını çizen Çağır, “Belediye Başkan Vekilimiz Zeki Gül'e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. 5 Nisan’da Polatlı’da yapılacak olan Şekerspor- Çorum Belediyespor maçında da Belediyespor’a destek vermek için Polatlı’da olacağız” dedi.
Belediye Başkan Vekili Zeki Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Tanıtım günleri ile ilgili bazı çekinceleri olduğunu belirterek önümüzdeki günlerde karar verebileceklerini söyledi.
Ziyarette Çorum Dernekler Federasyon Başkan Vekili Mehmet Çelikel, Federasyon Başkan Yardımcısı Mahmut Argun, Salih Serbetci, Mustafa Dişbudak, Federasyon Genel Sekreteri Ali Mantar, Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Tufan, Murat Erbaş, Süleyman Özarslan, Erdoğan Karakaş, Mehmet Ali Demir, Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Yücel, AK Parti Ankara Belediye Meclis Üyesi Alpaslan Kılıç da hazır bulundu.
Editör: TE Bilisim