Damla Dural, Çağlar Yılmaz ve Nejdet Küçükpolat’ın sahibi olduğu 3 Cafe’dar, Bahçelievler Mahallesi Yeşilyurt Sokak’ta hizmete girdi.

Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Rıza Suludere, ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı ve çok sayıda davetli katıldı.

Okunan duanın ardından 3 Cafe’dar’ın açılış kurdelesi protokol üyelerince kesilirken, açılışın ardından ise davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletmeciler kafe hakkında konuklara kısa bir bilgi vererek, her türlü Sıcak-Soğuk içecekler, Kahvaltı Çeşitleri gibi Çorum hakkımıza hizmet vereceklerini ayrıca özel günlerde de Çorumluların hizmetinde olduklarını söylediler.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim