“Hizmet yarışındayım” diyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Geçmişte Çorum’a hizmet eden ne kadar Belediye Başkanımız, İl Genel Başkanımız, İl Genel Meclis üyelerimiz varsa ben hepsine şükranlarımı arz ediyorum. Çorum gerçekten yaşanabilir bir kent olmuşsa bunda hem atanmış idarecilerimizin hem de seçilmiş idarecilerimizin, milletvekillerimizin büyük katkısı olmuştur. Ben bu ziyaretinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ize yaptığı konuşmada, “Sizin yüzünüz, kalbiniz güzel, içiniz güzel. İnşallah hizmetlerinizle de Çorum çok daha güzel olacak. Çorum için bir şans olduğunuzu düşünüyorum. Bunu en az yirmi senedir düşünüyor idim. Cenabı hak bugüne nasip etti. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah utandırmasın, mahcup etmesin. Biz sadece AK Parti grubu olarak gelmedik, Türkiye’nin de en başarılı meclisi olarak geldik, vatandaşların meclisi olarak geldik. 759 köyümüzde hemen hemen yapacak pek fazla işimiz kalmadı. Çok güzel sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Sizin yaptığınız kent meydanına büyük katkı sağladık. Dün de bir arkadaşımızla gezdik. Çok güzel olmuş. En başarılı meclis olarak, size hem başarı diliyor, hem de kalan bir yılda Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın direktifleri doğrultusunda belediyemize ne katkı sağlamak gerekiyorsa, küçük de olsa buna her zaman hazırız. 24 saat birlikte çalışmaya hazırız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Meteoğlu da Zeki Gül’ü tebrik ederek, başarı dileklerini bildirdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim