CHP Uğurludağ İlçe Başkanı Hünkâr Akbürü ve Uğurludağ İlçe Teşkilatı tarafından karşılanan adaylar, ilçe esnafını tek tek ziyaret etti. Esnafın beklentilerini ve sorunlarını dinleyen CHP’liler, “24 Haziran’dan sonra Uğurludağ esnafının dertleri bitecek. CHP iktidarında esnaf rahat bir nefes alacak, esnafa sözümüzdür CHP kredi kartı ve tüketici kredisi borçlarında faizlerin yüzde 80’inin silinmesine dönük düzenleme yapacak ve ilerleyen süreçte esnafın ihtiyaç ve taleplerine yönelik çalışmalar yapılacak” dediler.

24 Haziran’da yapılacak olan seçimde Uğurludağ halkından destek isteyen CHP’liler, emeklilerin ramazan ve kurban bayramlarında birer maaş ikramiye alacağını, emeklilerden muayene ve ilaç katılım payının alınmayacağını, emekliler arasındaki eşitsizliği giderecek İntibak Yasası’nın derhal çıkarılacağını söylediler.

Bunlara ek olarak aile sigortası uygulamasıyla mevcut sosyal yardımları iki katına çıkarmayı planladıklarını belirten CHP’liler, aile sigortası kapsamında hiçbir hanenin gelirinin bin liranın altına düşmeyeceğini dile getirdiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim