Parti teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği Seçim Bürosu’nun açılışına AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül, Milletvekili adayları Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meryem Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti’de görev yapmaktan gurur duyduğunu belirten Erhan Akar, 24 Haziran’da kaybetmeleri durumunda 16 yılda ülkenin bütün kazanımlarının kaybedileceğinin kapı kapı dolaşarak anlatılması gerektiğini söyledi.

Geçmişi çabuk unutan bir millet olduğumuzu söyleyen Zeki Gül de 2002’den beri AK Parti iktidarının neleri yaptığını özellikle gençlere anlatmaları gerektiğini vurguladı.

Çorum’dan 4 milletvekili çıkaracaklarını iddia eden Serap Yıldırım ise güçlü meclis, güçlü hükümetle Cumhurbaşkanının karşısına gitmeleri gerektiğini kaydetti.

AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinde tarih yazacağını savunan Erol Kavuncu ise ümmetin umudunun AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladı.

Açılışta konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Ceylan, her seçim olduğu gibi 24 Haziran’da yapılacak olan seçiminde başka bir öneminin olduğunu belirterek, bu seçimin 100 yılın seçimi olduğunu söyledi. Bu seçimde de AK Parti olarak zaferle çıkacaklarına inandığını ifade eden Ceylan, Çorum’un çoktan devam yönünde kararını verdiğini söyledi

Yapılan konuşmaların ardından Çöplü Mahallesi Seçim Bürosu’nun açılışı yapıldı. Milletvekili Ceylan ile parti yöneticileri daha sonra seçim bürosunun civarındaki esnafı da ziyaret etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim