1 Eylül 2016’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyesi olarak atandığını anımsatan Bağcı, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Bize tevdi edilen bu vazifenin son derece önemli, değerli, onurlu ve özel bir vazife olduğu bilinci ve sorumluluğu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz.

Bir nefer olarak AK Partili âidiyeti içinde bize, nerede, hangi konumda ihtiyaç duyulursa görevimizi orada layıkıyla yerine getirmeye çalışırız.

Önemli olan atalarımızın emaneti ve aziz şehitlerimizin kanları ile sulanmış vatanımızın ve devletimizin bekası ve ülkemizin istikbalidir.
24 Haziran 2018’de kurulacak sandık ile hiç kuşkusuz aziz milletimiz iradesini Yeni Türkiye’den yana kullanacak ve Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulacak Yeni Türkiye’nin, lider ülke güçlü Türkiye’nin yolunu açacaktır. Buna olan inancım ise tamdır.
Milletimiz yüksek feraseti ve sağduyusu ile Türkiye’ye karşı sözde güç merkezlerinde yürütülen ‘Erdoğansız Türkiye’ projelerini; PKK ve FETÖ başta olmak üzere hainler ve terör örgütleri üzerinden ülkemize diz çöktürmeye ve işgal etmeye çalışanları;

dört koldan ülkemize, demokrasimize, devletimize ve hükümetimize saldıranları;
siyasi mühendislikleri ve ekonomik operasyonları; tüm komplo, senaryo, oyun ve hesapları her zaman olduğu gibi yine bozarak boşa çıkaracak, oyun kurucuları, aktörleri, mihrakları, kaos tüccarları, onların taşeronları, figüranları ve piyonlarını sandığa gömecektir.
24 Haziranda yüce Türk milletinin yüksek feraseti kazanacaktır.
Seçimlerin devletimizin ve milletimizin bekası, ülkemizin dirliği, birliği, bütünlüğü, huzuru, güveni ve istikrarının korunması ve artırılmasına vesile olmasını dilerim.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim