Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, öğretmen Dilek Deniz ve öğrenciler Aysima Dağdeviren, Ömür Demirel ve Ege Durkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Necmeddin Kılıç, makam koltuğunu Yağız Pehlivan’a bıraktı.

Makama oturur oturmaz ilk önce 23 Nisan’ın önemine vurgu yapan bir konuşma yapan Pehlivan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal egemenliği gerçek sahibi olan Türk milletine emanet ettiğini belirterek, bu anlamlı günün aynı zamanda tüm dünya çocuklarına armağan edildiğini de söyledi.

Konuşmasının devamında okul dışındaki zamanın daha verimli geçirilebilmesi amacıyla daha çok bilim merkezi, spor salonu, bisiklet yolu ve yeşil alan yapılması gerektiğini belirten Pehlivan, ayrıca oyun ve park alanlarının güvenlik kameralarıyla da donatılmasını istedi.

Daha sonra Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık’ı telefonla arayarak Kösedağ’ın ilimizden görülen her yerine ağaçlandırma yapılması talimatını veren 23 Nisan Valisi, Çorum’da daha fazla yeşil alan olması gerektiğini dile getirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim