Kısa adı İSOMDER olan İslâm Toplumu Sosyal Medya Derneği Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz’ün sosyal medya ortamında duyurması sonucu organize edilen yemekte İmam Hatip Lisesi’nden 1994-1995 Eğitim-Öğretim Dönemi’nde mezun olan 40 kişi bir araya gelerek özlem giderme fırsatı buldu.
Yurttaşlar Pide Salonu’nda gerçekleştirilen yemekte söz alan 1994-1995 Mezunları Platformu Kurucu Başkanı Abdullah Gökgöz, eski okul arkadaşlarının yaklaşık 21 yıl sonra bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şu an aramızda olmayan ebedî hayata göç etmiş Celalettin Rumi Ekici ve geçtiğimiz aylarda Mardin Nusaybin’de şehit olan Özel Harekât Polisi Mesut Demirkan kardeşimizi rahmetle yâd ediyoruz.” dedi.
Daha sonra yapılan istişarenin ardından 1994-1995 Mezunları Platformu Dönem Başkanlığı’na Tuncay Yalçınkaya seçildi. Yeni Başkan Yalçınkaya yaptığı teşekkür konuşmasında “Siz değerli kardeşlerimin bana vermiş olduğu bu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Sizlerin de bu konuda bizlere yardımcı olmasını ve desteğinizin sürmesini bekliyorum.” diye konuştu.
Tuncay Yalçınkaya ilk iş olarak Çorum Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret edeceklerini ve çeşitli toplantılar düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
Etkinlik, yemeğe katılan mezunların hâtıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim