Çorum Merkez Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Habibe Alkan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerde belirlenecek yöneticilerin ülkemizi ve şehrimizi 2023 yılına hazırlayacağına dikkati çekerek, bu durumun göz önünde bulundurularak seçimlere gidilmesi gerektiğini kaydetti.

Bahçelievler Mahallesi'ni ileriye götürebilecek, geliştirecek, büyütecek bir dizi projelerinin olduğunu ifade eden Alkan, bu projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracaklarını bildirerek, ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Mahalli idareler seçimlerinde mahalle halkının desteğini talep eden Alkan, Bahçelievler'i en güzel şekilde yönetmeye talip olduklarını vurguladı.

"2019 BARIŞ VE MUTLULUK GETİRSİN"

Muhtar Adayı Alkan, tüm Çorumluların ve mahalle halkının da yeni yılını kutlayarak, 2019 yılının tüm dünyaya barış, adalet, sevgi ve mutluluk getirmesini diledi.

Alkan mesajında; savaşların olmadığı, terör olaylarının son bulduğu, çocukların ölmediği, kadınlarımızın katledilmediği, analarımızın ağlamadığı, herkesin eşit yaşam koşullarına sahip olduğu, demokrasimizin tam işlediği ve Atatürk ilkelerine bağlı bir ülke olmayı umut ettiklerini belirterek, tüm dünyanın barış çemberi ile çevrelenmesini canı gönülden dilediğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim