Anayasa Komisyonu’nda görüşmeleri tamamlanan ve TBMM Genel Kurulu’na gelecek olan Anayasa değişikliği öncesinde neredeyse tüm ilçelerde Danışma Meclisi Toplantıları düzenlenen AK Parti Çorum Teşkilatı’nda İl Danışma Meclisi de önceki gün yapıldı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Bölge Koordinatörü Recep Yıldırım, Milletvekili Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, İl, İlçe, Merkez İlçe yöneticileri, İlçe Belediye Başkanları ile partililer katıldı.

AK Parti İl Teşkilatı’nın 2017 yılındaki ilk toplantısında 2016 yılının bir değerlendirmesi yapılarak, 2017 yılı için referandumda yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantının açılışında konuşan İl Başkanı Karadağ önümüzdeki süreçte tüm teşkilatlarla birlikte uyum içinde çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek “Ak Parti'nin davası 80 milyon vatandaşımızın ve mazlumların huzur ve güven içerisinde yaşamasına vesile olmaktır” dedi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’nin 2016 çalışmalarını anlattığı toplantıda Milletvekili Ceylan ve Uslu da birer konuşma yaparak gerek ülke gündemi, gerekse anayasa değişikliği ve referandum konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim