Karadaş ve Başaranhıncal yeni yıl mesajlarında, 2017’nin hem ekonomik, hem de sosyal anlamda kalkınma hızının daha da arttığı, savaşların olmadığı, huzur ve barışın hâkim olduğu bir yıl olması temennisinde bulundular.

Ülkemiz ve Çorum’un umutları ve beklentileriyle yeni bir yıla daha girdiğini ifade eden Karadaş ve Başaranhıncal, açıklamalarında şunları kaydetti:

“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakmış bulunmaktayız. Ne yazık ki geride bıraktığımız 2016 yılında yine ülkemizin gündeminde terör vardı.  2016 yılında cereyan eden terör saldırıları ve hainlerin 15 Temmuz’daki kalkışması, aziz milletimiz tarafından gerekli cevap verilerek bertaraf edildi. Bu da bizlere birliğin, beraberliğin değer ve önemini hatırlatan bir yıl oldu.

Yaşanan bu hadiseler ve terör odaklarının hain saldırıları, milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarını hain emellerin aksine daha da kuvvetlendiriyor.

Temennimiz odur ki; yeni yılda bu tür terör olaylarının son bulması, barış ve huzur içinde insanlarımızın bir birleriyle, kenetlenerek yaşamasıdır.

Yeni bir yılla birlikte barışın, huzurun ve güvenin egemen olması, karşılıklı saygı, anlayış ve hoşgörünün düşmanlıklara, nefrete ve önyargılara galip gelmesini umut ediyoruz.

2017 yılının, ilimiz ve ülkemizdeki birliktelik ruhunun pekiştiği, sosyal ve ekonomik kalkınma hızının arttığı, yerli üretimin güçlendiği, ülkemizin kalkınmasına eşdeğer bir hızla gelişmeye devam eden güzel ilimizin tüm fertlerinin yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileriz.”

(Haber Merkezi)  

Editör: TE Bilisim