İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan ve İl Genel Meclisi üyelerinin bulunduğu yemekte konuşan Vali Kılıç, devletin gelenekleri gereği, her yıl ocak ayında Valilik makamı ile İl Genel Meclisi üyelerinin bir araya geldiğini ifade ederek üyeler ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Çorum’da değerli bir meclis bulunduğunu ve hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan üyelerin enerjisinin her yere dağıldığını kaydeden Vali Kılıç, 2017 yılının altın yıl olmasını istediklerini bu nedenle çalışmaları da bu yönde programladıklarını anlattı. Hayal ötesi işler yapmak istediklerini belirten Vali Necmeddin Kılıç, ihalelerin hazırlığının yapıldığını Mart-Nisan ayı gibi sahaya kuvvetli olarak çıkmak istediklerini belirtti.

Vali Kılıç, “260 km sathi kaplama yapan Özel İdarenin 1000 km asfalt yapması üstelik bunun 300 km’sinin sıcak asfalt olması bir devrimdir. Üst yapıyla ilgili yeni yatırımlar yapacağız, köylerde halı sahalar, aile çay bahçeleri, spor alanları göreceğiz. Fakir fukaralara yönelik gönül rahatlatıcı çalışmalar yapılacak. Buradaki güç tam bir uyum ve işbirliğinden kaynaklanıyor. 2017 yılının tüm alanlarda hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim