Erözgün, Yeni yıl mesajında 2016 yılının sağlık çalışanlarına, ülkemizin tüm fertlerine mutluluk, huzur ve refah getirmesini, özelliklede bölgemizde kan ve gözyaşına boğulan, sömürülen milletlerin kurtuluşuna vesile olmasını, dünyaya barış getirmesini diledi. Erözgün mesajında şöyle dedi:
“2015 yılı hem ülkemiz sağlık çalışanları için sorunlarla kayıp bir yıl olarak geçti, hem coğrafyamız hem de dünyamız için büyük acılarla geçti.
2016 yılında çalışanların sorunları çözüme kavuşur ve milletimiz inşallah bu tür acılar yaşanmaz. Sözde demokrasi, barış ve insanlık havarisi kesilenler uygulamada bütün dünyadaki mazlum milletlere kan ve gözyaşı döktürmektedir. Vatanlarını yağmalamaktan, topraklarını işgal etmekten, zenginliklerini sömürmekten, canlarını almaktan hiçbir zaman çekinmemişlerdir. Bunlardan kurtuluşun reçetesi bütün dünyadaki mazlum milletlere öncülük edecek Sivil Toplum Örgütlerin özgür, bağımsız ve baskılardan uzak olarak faaliyet göstermesidir
Bu duygu, düşünce ve temennilerimle birlikte 2016 yılının ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa hayırlar, güzellikler ve barış getirmesini, sağlık çalışanlarının sorunsuz bir çalışma hayatına kavuşmasını temenni ederim.” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim