Alınan bilgiye göre Çorum’un Dodurga İlçesi’nde yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. Yeniköy Köyü mevkiinde M.A (45) yönetimindeki otomobil Dodurga’ya seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkarak takla attı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan N.S. (69), M.Ö. (69) ve A.Ö. (71) isimli şahıslar hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Osmancık Ardıç Köyü Kumbel mevkiinde ise A.D (55) yönetimindeki araç Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde iken aracın hız sabitleyicisinin arızalanması nedeniyle firene basmasına rağmen sistemden çıkmaması neticesinde virajı alamayarak tarlaya takla attı. Kazada araç sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan A.D. (51) ve Ş.D. (90) hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Osmancık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Ortaköy istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan M.K (65) yönetimindeki araç tarlaya girerek kaza yaptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan D.T (69) hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim