Hüseyin ve Gazi Zorlu kardeşlerin sahibi olduğu VİP Dizayn, bugüne kadar Türkiye genelinde önemli işlere imza attı.
Sanatçılar, siyasetçiler ve işadamları için lüks araç dizaynı yapan firma aynı zamanda klâsik sınıfına giren otomobilleri de “aslına uygun” şekilde restore ediyor.
VIP Dizayn son olarak 1963 model Chevrolet marka bir otomobilin orijinaline en yakın şekilde restorasyonunu üstlendi.
Firma sahibi Hüseyin Zorlu ve pazarlama müdürü Hüseyin Çalışkan’ın hafta sonu “test sürüşü” için Çorum sokaklarına çıkardıkları bu klâsik otomobili, ilk kez ÇORUM HABER görüntüledi.
Hüseyin Zorlu aracın, İstanbul’da yaşayan yurtdışından emekli, Amasyalı birisine ait olduğunu belirterek, “Bu otomobil son 15 yıldır Amasya’da bir garajda âdeta kendi hâline bırakılmış. Daha sonra Chevrolet’i torununa hediye eden araç sahibi, bu otomobilin aslına uygun şekilde restore edilmesi için bize teslim etti. Araç 20 gündür Çorum’da… Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yerimizde 20 gündür özenle çalışarak aracı orijinaline en yakın şekilde ayağa kaldırdık. Yaklaşık 2 haftalık bir restorasyon çalışmasının ardından bu ihtiyar delikanlıyı sahibine teslim edeceğiz.” diye konuştu.
Hüseyin Zorlu aracın restorasyonunun tamamlanmasının ardından Saat Kulesi civarında Çorum halkı için kısa bir süre sergileneceğini de sözlerine ekledi. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim