19 Mayıs’taki programa katılacak olan üniversite öğrencisi Satı Merve Doğan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek ziyaret hakkında bilgiler verdi. Gençlik Buluşmalarında Çorum'un da temsil edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Devletimizin hükümetimizin gençlere ne kadar büyük değer verdiği bu tür etkinliklerde daha çok ortaya çıkmaktadır. Genelde hükümetimiz olarak yerelde de Çorum Belediyesi olarak gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu biliyoruz. Gençlik kendisini ne kadar çok iyi geliştirir ifade ederse ülke geleceğe o kadar umutla bakar.” dedi.
Başkan Külcü, Satı Merve Doğan’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm devlet büyüklerine selam götürmesini istedi.
Satı Merve Doğan da etkinliklerin yaklaşık 10 gün süreceğini belirterek “Biz orada Belediyemizi, Valiliğimizi, Üniversitemizi kısacası Çorum'u temsil edeceğiz. Oraya Çorum'u tanıtan hediyeler götüreceğiz. Bizlere verdiği destekleri için Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim