Hitit Üniversitesi Rektörü Parof. Dr. Reha Metin Alkan’ın Bilim Kurulu Onursal Başkanı olarak göreve yapacağı Kromatografi-17 Kongresi, 20-23 Eylül 2017 tarihlerinde Meslek Yüksekokulu Kampusü’nde gerçekleştirilecek.

Üniversite’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, Kongre Başkanlıkları’nı Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. Adil Denizli ile Hitit Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dursun Ali Köse’nin üstleneceği belirtilerek, şu bilgiler paylaşıldı:

“Bilimsel programda; ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecek konferanslarda davetli konuşmacılar, sözlü sunumlar ve poster bildirilerin yanı sıra kromatografi alanındaki tüm disiplinlerin bir araya geleceği bilimsel tartışma ortamları da yer alacaktır. Uluslararası Katılımlı bir ulusal kongre olarak Kromatografi-17 Kongresi’nde yapılacak olan sunumlar, Türkçe veya İngilizce yapılabilecektir. Kongreye özet veya tam metinler kabul edilecektir. Konferansta kabul edilen orijinal tam metin bildiriler ve özetler bildiri kitapçığında basılacaktır.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim