Kemal Kurt’un adaylık tanıtımı önceki akşam parti binasında SP Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Aday tanıtımında ilk olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Türkiye’deki toplam 1397 şehir, ilçe ve beldede aday gösterebilen tek partinin Saadet Partisi olduğuna vurgu yaparak, “Bu bizim için bir övünç kaynağıdır.” dedi.

SP İl Başkanı Faruk Cıdık da Genel Merkez’in her yerde güçlü, güvenilir ve liyakat sahibi adaylarla seçime girme hedefi doğrultusunda Çorum için Kemal Kurt isminin belirlendiğini söyledi.

Çorum Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt ise Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet partisinin adayı olarak şehri halkla birlikte şeffaf ve adil bir şekilde yönetmeye talip olduğunu belirterek, “Bizim anlayışımızda belediye başkanı Şehrül Emin’dir. Biz sadece belediye başkanlığına değil, Şehrül Emin olmaya da adayız. Bizim sloganımız açıktır. Şehri birlikte şeffaf ve adil bir şekilde yönetelim. Belediyemizin kapılarını sonuna kadar açarak tüm hemşehrilerimizin dertleri ile dertlenip sorunlarını çözmeye talibiz.” dedi.

Türkiye’de belediyelerin yanlış yönetilmeleri sonucu iflasını açıklayacak duruma geldiğine dikkat çeken Kemal Kurt, “Çorum Belediyesi de bu belediyelerden biridir. Çeşitli gelir kaynakları ile şehrimize yatırımları artıracağız. Artık 16 yıllık Fetret dönemi bitmiştir. Milletimiz özüne, asıl kimliğine peygamberlerin yolu olan Millî Görüş’e, hâl yoluna dönmeye mecbur kalmıştır. Bu kaçınılmaz bir zorunluluktur. Biz Millî Görüşçüler olarak hiçbir ayrım yapmaksızın bütün milletimizi seviyor, bağrımıza basıyoruz ve milletimizin hiçbir şekilde adaletsizliğe, haksızlığa maruz kalmaması için gecemizi gündüzümüze katıp sonuna kadar çalışıyor ve çalışmaya da devam ediyoruz. Bu uğurda milletimizin selameti için bedel ödemeye hazırız. Biz makam, şan, şöhret, koltuk için ne gömleğimizi değiştirdik ne de davamızdan vazgeçtik. Hiçbir zaman milletimizin aleyhine olan gruplarla ne bir olduk ne de bundan sonra bir olacağız. Biz koltuk için hiç kimsenin özel hayatına girmedik. Biz hiç kimseye komplo kurmadık. Bizim ne kasetimiz var ne de hasedimiz.” ifadelerini kullandı.

Çorum’un en büyük sorunlarının başında trafik ve çarpık yapılaşma geldiğini aktaran SP Adayı Kemal Kurt, göreve geldiklerinde nefes alan bir şehir imar edeceklerini vurguladı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim