AKP İl Başkanı Karadağ önceki gün Sepetçi Sokak’ta bulunan dükkân ve mağazaları ziyaret ederek, 16 Nisan’daki referandum için esnaftan destek istediler.

İl Başkan Yardımcısı Sümeyye Esenyel ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Mehmet Karadağ, mevcut Parlamenter sistemin sürekli koalisyon ve kriz ürettiğini iddia ederek, “Türkiye’de sadece tek partili iktidar dönemlerinde istikrar elde edilebilmiş ve ekonomik kalkınma sağlanabilmiştir. Koalisyon dönemlerinde ise siyasal krizlerin sonucu olarak ekonomik krizler ve kaoslar yaşanmıştır. Bu yeni sistemle birlikte en azından huzur gelecektir, istikrar gelecektir ve ekonomide sağlam temeller atılacaktır. 5 yılda bir yapılacak olan seçimlerden mutlaka bir iktidar çıkacak olması, koalisyon hükümetlerinin tarihe karışacak olması, bürokrasinin azalması ve kararların hızlı ve etkin bir şekilde alınacak olması nedeniyle piyasalarda istikrar sağlanacaktır. Böylelikle faiz, enflasyon ve kur için riskler azalacak, yatırımlar artacak, işsizlik azalacak, esnaf çaresizlikten kasasını fırlatmayacak ve ekonomi daha güçlü sağlam olarak büyümesine devam edecektir.” şeklinde konuştu.

“AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Allah’ın izniyle 16 Nisan’da Çorumlu vatandaş ve esnafımız üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirerek sandıkları ‘Evet’ ile patlatacaklardır.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim