AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığındaki toplantıda gündem konuları ve İl Genel Meclisi’nde yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

İl Genel Meclisi’nin İl Özel İdaresi’nin alanına giren konularda güzel çalışmalar yaptığını anlatan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, AK Parti gurubunun mecliste güzel işlere imza attığını ve köylerin ihtiyaçlarını tespit edip bu ihtiyaçların giderilmesi konusunda önemli adımlar attığını vurguladı. Kendilerinin de kaynak bulma ve aktarım konusunda görevler üstlendiklerini belirten Karadağ, kararların AK Parti grubu olarak alındığını ve uygulanmasında da AK Partili bürokratların görev aldığını söyledi. “Şu hizmet bitti ama siz mi getirdiniz” şeklinde açıklamalar olduğunu anlatan AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Kaynağı kim buldu, işi kim bitirdi. Hizmeti AK Parti olarak bizim kadrolarımız yapıyor. 15 yıldır ayırım yapmaksızın uygulama yapan yine AK Parti iktidarıdır” dedi.

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı Türkiye büyük badirelerle boğuşuyor olurdu” diyen Karadağ, İl Genel Meclisi üyelerinden köylere gidip inceleme yaptıklarında köy sakinlerine yapılan çalışmaları anlatmalarını, hasbihal etmelerini, sorunlarını dinleyip çözüm bulunması konusunda yardımcı olmalarını istedi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim