Milletvekili Ceylan, Hak-İş Konfederasyonu Çorum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen taşeron yasası ile ilgili değerlendirme toplantısında konuştu.

Türkiye’nin bütçesinin 762 milyar olduğunu kaydeden Ceylan, bu bütçenin artık sadece yüzde 12’sinin faize gittiğini; geri kalanının ise hastane, yol ve hızlı tren gibi yatırımlara harcandığını söyledi.

OHAL kapsamında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 696 Sayılı KHK hakkında yapılan eleştirilere de yanıt veren Ceylan, “Bu KHK ile 15 Temmuz Darbe Girişimi’ne engel olan sivil vatandaşlarımızın ileriki dönemlerde yargılanmalarının önünü kapatıyoruz. Burası Türkiye, ne olur ne olmaz. O kalkışmaya engel olanların bir soruşturma geçirmelerini ve mahkemeye çıkarılmalarını önlüyoruz.” diye konuştu.

Milletvekili Ceylan, taşeron işçilerin kadrolu olmasıyla daha azim ve şevk içerisinde çalışacaklarına olan inancını dile getirerek, “Hepinizin kefili benim! 15 Temmuz’daki birlik ve beraberliğimizin sürdürülmesini istiyorum.” ifadesini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim