Kapital Medya Londra tarafından gerçekleştirilen Polaris Ödülleri, alanındaki ilk global organizasyon olmasıyla dikkat çekiyor. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği'nin 22 yıldır siyasal iletişimle ilgili kritik konuların tartışıldığı konferansta bu yıl 20 farklı kategoride ödül sahiplerini buldu.

1993 yılından itibaren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalışan, yol arkadaşı olan, özellikle AK Parti'nin kuruluşundan bu yana reklam, kurumsal tanıtım ve organizasyon konularında öne çıkan ve 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde de oğlu Abdullah Tayyip Olçok ile birlikte İstanbul’da şehit olan ünlü reklamcı hemşehrimiz Erol Olçuk’un kurduğu Arter Reklam Ajansı, 16 Nisan'daki halk oylamasına yönelik kampanya çalışmalarıyla Avrupa’dan önemli ödüllerle döndü.

Halen Erol Olçok’un kardeşi Cevat Olçok tarafından yönetilen Arter Reklam Ajansı, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu” çalışmaları ile en iyi genel kampanya kategorisinde, açık hava uygulamalarında, basılı işler kategorisi ve basın kategorisinde altın, gümüş ve bronz derecelerinde 4 ödül birden alarak uluslararası bir başarıya imza attı.

Uluslararası alanda Türkiye’ye “siyasal iletişim” dalında en büyük ödüllerden birini getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını açıklayan Cevat Olçok, Brüksel’de yapılan ödül töreninin ardından sosyal medya hesabından “Bu başarı ustam, yoldaşım, dostum ve ağabeyim Erol Olçok sayesindedir. Bize güvenen Cumhurbaşkanımıza Başbakanımıza teşekkürler.” görüşlerini paylaştı.

1980’li yıllardan bugüne kadar kazandığı birikim, deneyim ve hiç kaybetmediği inancı sayesinde Arter Reklam’ın önemli kampanyalara imza attığını belirten Cevat Olçok, hem uluslararası hem de yerel markalara hizmet verdiklerini, siyasal iletişim alanında dünyanın en büyük ajanslarından biri olduklarını ve halen pazarlama iletişiminin tüm alanlarında faaliyet gösterdiklerini belirterek uluslararası reklamcılık ilkelerinden vazgeçmeden, yerel düşünceyi de asla göz ardı etmeden çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim