15 Temmuz’da bir işgal hamlesi denendiğini belirten Ertuğrul Onan, “Türk devleti içinde kanserli hücre gibi büyüyen çete, köşeye sıkışmanın etkisiyle de harekete geçti. Ama millet can vererek, kan dökerek bu çetenin tüm oyunlarını bozdu.” dedi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Onan, 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:

“Her kim bu kadar şehit ve gazinin verildiği 15 Temmuz'u sulandırmaya çalışıyorsa bilin ki, o kişi FETÖ'ye can suyu vermeye çalışandır. 15 Temmuz günü Türkiye'de ilk darbeye karşı duruş gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin her sözü, her tespiti, her uyarısı ölçü alınmalıdır. O gün Ankara'da ışıkları yanan tek parti Milliyetçi Hareket Partisi gerçeğini kimse unutmamalıdır. Türkiye bir işgalden kurtulduysa bunda MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 15 Temmuz günü ‘devletin yanında milleti yaşatma’ duruşunun çok büyük katkısı vardır. Türkiye'de şuur sahibi kime sorsanız bunun farkında olduğunu ifade etmektedir.

15 Temmuz’da hayatını kaybeden Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Milliyetçi-Ülkücü Hareket konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımaz. Ülkücülük en kutlu vasıf, Ülkücü ise en şuurlu varlıktır. Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır. Şu tarihi seslenişi birlikte söyleyip, beraber var edelim: Ne Mutlu Türk’üm diyene…”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim