Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile çok kapsamlı bir şekilde düzenlenmesi planlanan anma etkinlikleri için Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

İnci Restaurant’ta önceki gün düzenlenen toplantıya Vali Kılıç ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir hafta sürmesi planlanan anma programları çerçevesinde yapılacak panel ve sempozyumlar ele alındı. Çorum’da yapılması planlanan etkinliklerde ayrıca 15 Temmuz şehidi Çorumlu ünlü reklamcı şehit Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok için özel anma programları yapılacağı da öğrenildi.

Ayrıca, 15 Temmuz darbe girişimini kapsamlı bir şekilde anlatacak sempozyumlar, toplantılar, anma programları, klipler, filmler hazırlanacak.

Öte yandan Vali Kılıç ayrıca İl Başkanı Karadağ, Başkan Yardımcısı Gül ile birlikte İl Genel Meclisi üyeleriyle de biraraya gelerek istişarede bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim