FETÖ üyelerinin 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde vücuduna isabet eden 22 şarapnel parçası ile yaralanarak gazi olan Abdurrahman Kafkas, aracına, ‘Bu can bu bedendeyse bu gazi seninle’ yazısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çektirdiği fotoğrafı yapıştırdı. Çorumda referandum için destek turları atan Kafkas, AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ı ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti.
Darbe gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde uçaktan açılan ateş neticesinde yaralandığını dile getiren Kafkas, “Rabbim gazi olmayı nasip etti. Bacaklarıma 22 adet şarapnel parçası isabet etti. Bunların 2 tanesini çıkartabildiler, 20 tanesi hala bacaklarımda. Yaralandıktan sonra 4 ay tedavi gördüm. Aracımı görenler 15 Temmuz gazisi olduğum için sevgi gösteriyorlar” dedi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ da, aracını kaplatıp çevre illeri gezerek 15 Temmuz'un unutulmaması için vatandaşların hafızasını canlı tutan ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sürecinde vatanına sahip çıkan Abdurrahman Kafkas’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim