Alınan bilgiye göre Kale Mahallesi’nde C.Ç. yönetimindeki araç ile H.D yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arzedecek şekilde ağır yaralandı. Yaralı kişi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bahçelievler Mahallesi’nde ise H.E sevk ve idaresindeki otomobil A.D sevk ve idaresindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile birlikte motosiklette bulunan M.D isimli kişi hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Kunduzhan Mahallesi’nde E.Ü yönetimindeki araç bisikletli O.A isimli kişiye çarparak yaralarken, Osmancık’a bağlı Ulucamii Mahallesi’nde de A.A. isimli bisikletli kişi H.A yönetimindeki otomobilin kapısına çarparak hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Alaca Günhan Mahallesi’ndeki kazada İ.İ yönetimindeki kamyonet ile A.İ yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte H.K.; A.İ; A.B.; S.İ; E.Z.İ ve H.N.İ isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkez Akkent Mahallesi’nde İ,E,A isimli çocuk motosiklet ile B.E.K isimli kişiye çarparak yaralarken, Ulukavak Mahallesi’nde S.M.E yönetimindeki araç ile E.K yönetimindeki aracın çarpışması sonucu iki sürücü de yaralandı. Gülabibey Mahallesi’nde yaşanan iki ayrı kazada ise H.T yönetimindeki araç ile M.D yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte H.K, U.K ve H.T isimli kişiler yaralandı. İkinci kazada ise E.K. yönetimindeki araç yaya olarak yolda yürüyen N.A isimli kişiye çarparak yaraladı.

Ulukavak Mahallesi’nde ise Z.A yönetimindeki araç seyir halinde iken M.E.K isimli kişiye çarparak yaraladı. Aynı mahalledeki ikinci kazada da M.D yönetimindeki araç B.T isimli kişiye çarparak yaraladı. Karakeçili Mahallesi’nde İ.Ö yönetimindeki araç ile A.Y yönetimindeki elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada elektrikli bisiklet sürücüsü yaralandı.

Osmancık’ın Çiftlikler Mahallesi’nde Y.S.D yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H.T ve E.F yaralanarak Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alaca Koçhisar Barajı mevkiinde yaşanan kazada ise Y.A (65) yönetimindeki araç orta refüjden karşı şeride geçerek kazada yaptı. Kazada araz sürücüsü hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çorum’un İskilip İlçesi istikametinden Oğuzlar İlçesi istikametine seyir halinde bulunan B.M. (32) yönetimindeki çekici Oğuzlar Ağaççamı Köyü mevkiinde karşı yönde seyir halinde bulunan A.B (62) yönetimindeki traktöre çarptı. Kazada hayati tehlike olacak şekilde yaralanan traktör sürücüsü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim