Gülabibey Mahallesi Bağcılar 4. Cadde üzerindeki kazada O.B yönetimindeki araç N.K isimli kişiye çarptı. Kazada hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Kunduzhan Mahallesi Osmancık Caddesi üzerinde sabah saatlerindeki kazada ise İ.K isimli kişinin yönetimindeki otomobil A.K isimli kişinin yönetimindeki tescilsiz motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Akkent Mahallesi İskilip Caddesi’ndeki kazada ise İ.A sevk ve idaresindeki araç ile Y.Z.Ö. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan S.D hafif şekilde yaralandı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Güney Mahallesi Stadyum Sokak’taki kazada ise M.Y. yönetimindeki araç seyir halinde iken B.B.İ. isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu. Osmancık Cumhuriyet Mahallesi Namık Kemal Caddesi’ndeki kazada ise E.K yönetimindeki motosiklet ile S.Y sevk ve idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Çorum’un İskilip İlçesi Büyüktaş Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’ndeki kazada ise S.Y yönetimindeki araç seyir halinde iken A.B. isimli çocuğa çarparak hafif şekilde yaraladı. İskilip Hacıpiri Mahallesi’nde yaşanan kazada da M.T yönetimindeki araç ile G.Ş yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Sungurlu Gafurlu Köyü’nde H.K (49) yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan T.K. (51) ile G.K (84) isimli kişiler yaralandı. Sungurlu Kuşçalı Köyü’nde R.U (74) isimli kişi yönetimindeki traktör de İnegazili Köyü’nde stabilize yoldan seyir halinde iken tarlaya devrildi. Hayati tehlikesi olacak şekilde yaralanan sürücü Çankırı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkez Kale Mahallesi’ndeki kazada G.T yönetimindeki araç seyir halinde iken bisikletli A.R.S. isimli küçük çocuğa çarparak yaraladı. Mimar Sinan Mahallesi’nde ise Ç.C.I yönetimindeki araç ile D.K yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.Y.I hafif şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise O.Ç yönetimindeki araç D.T isimli kişiye çarparak yaraladı.

Çorum merkez İskilip yolundaki kazada ise M.C.M (22) yönetimindeki otomobil havanın yağışlı olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafına takla attı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Ö.T (21) isimli kişi yaralandı. Yaralılar Çorum Özel Hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ankara istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan M.A (68) yönetimindeki otomobil ise Çorum-Ankara Karayolu’nun 27. Kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybederek banketlere çarptı. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan eşi K.A (65) yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum’un Kargı İlçesi’nde ise M.T (31) yönetimindeki otomobil ilçeden Sinop ili istikametine seyir halinde iken devrilerek kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan H.A (27) yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim