Alınan bilgiye göre Yavruturna Mahallesi’nde yaşanan kazada E.T isimli kişi yönetimindeki araç, A.M.A.A. isimli kişinin yönetimindeki elektrikli bisiklete çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde de H.D yönetimindeki otomobil V.G. isimli yayaya çarparak yaraladı. Gülabibey Mahallesi’nde A.M yönetimindeki araç ile A.Y. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan T.K isimli kişi hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Oğuzlar’a bağlı Karadonlu Mahallesi’nde İ.K yönetimindeki araç ile Y.H yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanarak Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sungurlu Sunguroğlu Mahallesi’ndeki kazada ise V.D yönetimindeki araç ile M.R.K yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’nde S.C yönetimindeki motosiklet ile M.G yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Yeniyol Mahallesi’nde H.K yönetimindeki otomobil A.Y. isimli kişiye çarparak yaralarken, Gülabibey Mahallesi’nde de M.G yönetimindeki araç geri geri manevra yaptığı sırada E.T yönetimindeki araca çarptı. Kazada araçta bulunan Ş.C hafif şekilde yaralandı.

Merkez Gülabibey Mahallesi’nde yaşanan bir kazada S.B yönetimindeki araç yaya olan Y.K.’ye çarparak yaralarken, aynı mahallede ikinci kazada G.Ç yönetimindeki motosiklet park halindeki bir araca çarptı. Kazada sürücü çocuk yaralandı. Çepni Mahallesi’ndeki kazada Ö.H yönetimindeki kamyon ile G.E yönetimindeki kamyon çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki başka bir kazada R.D. yönetimindeki araç ile U.B yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda bulunan D.B isimli kişi yaralandı. İskilip’in Meydan Mahallesi’nde ise B.D yönetimindeki motosiklet park halindeki araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan O.Ç isimli çocuk yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim