Çorum’da 14 yıldır çeşitli sağlık sorunları yaşayan Aynur Keleş isimli vatandaş, Özel Elitpark Hastanesi’nde düzenlenen başarılı operasyon sonunda sağlığına kavuştu.
Alınan bilgiye göre 14 yıl önce sağ kasığında şişlik başlayan ve giderek büyümesi sonucu şikayetleri artan Aynur Keleş isimli vatandaş damağı Dr. İsa Eldemir ile çeşitli sağlık kurumlarına başvurmasına rağmen hastalığına şifa bulamadı.
Bugüne kadar kasığındaki kitlenin çok derinde ve damar sinir bölgesinde bulunması mazereti ile operasyon yaptıramayan Aynur Keleş, Özel Elitpark Hastanesi’nde Dr. Cumhur Özdemir Üremen’in başarılı operasyonu sonucu sağlığına kavuştu.
Çorum Özel Elitpark Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doktor Cumhur Özdemir Üremen, hastanın kasığındaki kistin oldukça büyük ve bulunması zor bir yerde olduğunu, fakat yaptıkları başarılı operasyon sonunda hastanın kistten kurtulduğunu söyledi. Daha çok karaciğer ve akciğerde görülen bu kistin çok nadiren bu bölgeler dışında görüldüğünü söyleyen Dr. Üremen, hastalığın özellikle hayvan dışkısından bulaştığını, hastalıktan korunmak için etrafımızdaki hayvanlara özellikle de köpeklere çiğ et verilmemesi gerektiğini, tüketilen meyve ve sebzelerin de iyice yıkanması gerektiğini vurguladı.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim