Başkan Zeki Gül’ü CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Ali Rıza Suludere, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve partililer kutladı.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, 14 mahalleye de eşit şekilde hizmet verilmesi gerektiğini belirtirken, Milletvekili Köse ise “Parti rozetini bir kenara bırakarak herkese hizmet verilmelidir. Geçmiş dönemde yapılan güzel işlerin devam edeceğini, ancak yapılan bir takım olumsuz işlerin de sonlandırılacağını umuyoruz” dedi. Milletvekili Köse, 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere kadar 260 bin insana eşit koşullarda hizmet sunulmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

CHP’lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül ise Çorum’a katkı sağlayacak hizmetlerde birlikte çalışacaklarını söyledi. Devlette sürekliliğin esas olduğunu kaydeden Gül, “9 yıldır Çorum Belediyesi’ndeyim. Bu zaman dilimi içerisinde siyasi kimliğine, mezhebine, meşrebine bakmadan herkese hizmet götürme telaşı içerisinde olduk. Adalet bizim için devletin temelidir. Hatasız insan olmaz. Ancak hiçbir zaman yanlış yapma gayreti içinde olmayacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim