Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde 4 kaza yaşandı. Y.Ç yönetimindeki araç seyir halinde iken kayarak kaza geçirdi. Kazada sürücü ile yanında bulunan O.Ç isimli kişi yaralandı. Diğer kazada N.D ile C.Ş yönetimindeki araçların çarpışması sonucu sürücülerle birlikte E.Ş isimli kişi yaralandı. Aynı mahalledeki üçüncü kazada Y.Ç yönetimindeki araç M.Ü isimli kişiye çarparak yaralarken, A.R.Y yönetimindeki araç kırmızı ışıkta duran A.P yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralanırken, A.R.Y’nin 2.02 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Gülabibey Mahallesi’ndeki kazada F.S.B ve S.Y yönetimindeki araçlar çarpışırken, sürücülerle birlikte yolcu olarak bulunan R.T isimli kişi de yaralandı. Aynı mahalledeki ikinci kazada motosikletini park edecekken düşen U.Ç isimli sürücü yaralandı. Akkent Mahallesi’nde A.C yönetimindeki otomobil önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca orta röfüje çarptı. Kazada sürücü ve yanında bulunan S.C isimli yolcu yaralandı. Yavruturna Mahallesi’nde Ö.D yönetimindeki araç B.S.A isimli kişiye çarparak yaralarken, Çepni Mahallesi’nde S.F yönetimindeki araç ise karşıdan karşıya geçen M.C.C. isimli çocuğa çarparak yaraladı. Sürücü küçük çocuğu hastaneye götürdü. Tuzcular Kavşağı’ndaki kazada ise T.T.E yönetimindeki araç kaldırıma çarparak ters döndü. Sürücü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

İskilip Meydan Mahallesi’nde Y.Ş ile H.Ç yönetimindeki araçlar çarpıştı. İki sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Z.Ç yaralandı. Çorum’un Bayat İlçesi Yeni Mahalle Hastane Caddesi’nde ise N.Ç yönetimindeki motosiklet ile B.Ç yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile yanında yolcu olarak bulunan N.Ç isimli kişi yaralandı. Sungurlu Akçay Mahallesi’nde Y.B yönetimindeki araç M.G isimli kişiye çarparak yaralarken, Alaca Günhan Mahallesi’nde ise H.O.A ile Y.K yönetimindeki araçların çarpışması sonucu iki sürücü de yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim