Alınan bilgiye göre Boğazkale Yekbaş Köyü’nde yaşanan olayda U.D (30) yönetimindeki otomobil seyir halinde iken aniden yola çıkan F.Ö (80) isimli yaşlı adamın kullandığı traktöre çarptı. Kazada yaralanan iki araç sürücüsü de Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde Y.B.T. yönetimindeki 34 YA 2617 plakalı motosiklet ile O.A yönetimindeki 06 UB 400 plakalı otomobil çapıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Çepni Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde ise Ş.Z yönetimindeki 19 KA 431 plakalı araç ile M.C.U. yönetimindeki bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanırken, sürücü kazaya B.Y yönetimindeki başka bir aracın sebep olduğunu beyan etti. B.Ş. ise suçlamaları kabul etmedi. Çepni Mahallesi Fen Lisesi Caddesi’nde yaşanan ikinci kazada ise A.K yönetimindeki motosiklet doğalgaz borusuna çarpması sonucu kaza yaptı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi Akpınar Caddesi’ndeki kazada ise E.B yönetimindeki 19 BB 880 plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.Y. isimli kişiye çarparak hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasına sebep oldu. Ulukavak Mahallesi Söğütlüevler Caddesi’ndeki kazada ise İ.D yönetimindeki 19 TS 843 plakalı araç ile C.K. sevk ve idaresindeki 19 HS 203 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki aracın sürücüleri ile araçlarda yolcu olarak bulunan İ.G isimli kişi yaralandı.

Kunduzhan Mahallesi’nde E.G. yönetimindeki elektrikli bisiklet ile A.K yönetimindeki 42 PD 503 plakalı araç çarpıştı. Kazada taraflar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Gülabibey Mahallesi’ndeki kazada ise A.Ö yönetimindeki motosiklet önüne çıkan araca çarpmamak için fren yapınca kaydı. Motosiklet sürücüsü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Buharaevler Mahallesi’nde ise Ü.Ü. yönetimindeki 19 UM 948 plakalı araç ile M.K. sevk ve idaresindeki 19 DH 644 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hafif şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde N.A yönetimindeki 55 DC 318 plakalı araç ile M.F.Y yönetimindeki 19 KF 046 plakalı aracın çarpışması sonucu iki sürücü yaralandı.

Çorum’un Kargı İlçesi Bahçelievler Mahallesi TOKİ Kavşağı’nda yaşanan kazada ise M.K yönetimindeki 19 RG 024 plakalı araç seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile birlikte E.Ö isimli kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Çiftlikler Mahallesi’nde ise İ.K yönetimindeki 34 PE 7986 plakalı araç ile R.K sevk ve idaresindeki 19 HN 059 plakalı araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arz etmeyecek yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Merkez Mimar Sinan Mahallesi’ndeki kazada ise F.T yönetimindeki 05 DT 422 plakalı araç ile Y.T sevk ve idaresindeki 19 DA 865 plakalı araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan F.K hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim