Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim ve Ar-Ge Birimi’nin koordinatörlüğünde düzenlenen kursa 13 hemşire katıldı.

24 Eylül - 19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen kursta katılımcılar teorik derslerin yanı sıra 3. Basamak Yoğun Bakım Üniteleri ve saha uygulamalarına devam ederek toplam 160 saatlik eğitim aldılar.

Eğitimlerin sonunda yapılan teorik sınavın ardından ise 13 kursiyer, “Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikasyon” belgesi almaya hak kazandı.

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen sertifika törenine Hastane yönetimi ve sağlık çalışanları katıldı.

Kaliteli ve güvenilir bir eğitim merkezi olmayı hedeflediklerini belirten Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, programın yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm kursiyerlere sertifika programında edinmiş oldukları bilgi ve becerilerin görevlerini daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlaması dileğinde bulundu.

Tören, Evde Sağlık Hizmetleri Hemşireliği Sertifikasyon Programı’na katılan kursiyerlere katılım belgelerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim