Alınan bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi’nde F.A yönetimindeki araç ile H.C.T yönetimindeki araç kavşakta çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçta bulunan A.T isimli yaşlı kadın yaralandı. Aynı mahalledeki diğer kazada E.E isimli kişiye plakası alınamayan bir araç çarparak yaraladı. Diğer kazada ise A.B ile S.T yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda bulunan N.G ve G.S yaralandı. Bahçelievler’deki diğer kazada S.A ile A.K yönetimindeki araçlar çarpıştı. İki sürücü de yaralandı.

Kale Mahallesi’nde A.K yönetimindeki araç H.Ö isimli kişiye çarparak yaralarken, Mimar Sinan Mahallesi’nde M.K ile S.Ç yönetimindeki araçların çarpıştığı kazada İ.Y isimli küçük çocuk yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Gülabibey Mahallesi’nde S.K yönetimindeki araç yaya olarak giden H.H’ye çarparak yaraladı. Ulukavak Mahallesi’nde ise A.Ç yönetimindeki araç A.B yönetimindeki bisiklete çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Laçin Doğanlar Köyü’nde T.D (18) yönetimindeki bisiklet takla attı. Kazada genç ile birlikte arkada oturan U.K (23) isimli genç yaralanarak Hamamözü Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sungurlu istikametinden Çavuşlu Köyü istikametine seyir halinde bulunan F.A (38) yönetimindeki araç yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı. Kazada Araç sürücüsü ile birlikte yolcu olarak bulunan S.B.A (74), F.A (27) Ş.A (6), M.O.A (4) ve E.A (7) yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alaca’da da iki kaza yaşandı. İlk kazada Alaca’dan Sungurlu istikametine seyir halinde bulunan C.Y (53) yönetimindeki otomobil Kıcıklı Köyü mevkiinde H.A (41) yönetimindeki önündeki aracı geçmeye çalıştığı sırada araca çarptı. Kazada iki sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan S.A.Ş (54) yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Diğer kazada ise Alaca istikametinden Evci Köyü istikametine seyir halinde bulunan A.K (50) yönetimindeki araç şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan S.K (18) genç kız yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim