Alınan bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi’ndeki kazada M.D sevk ve idaresindeki otomobil bisikletle seyir halinde bulunan N.K.A isimli çocuğa çarparak yaralanmasına sebep oldu. Yine aynı mahallede M.D yönetimindeki araç ile F.Ü sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan M.K.Ü isimli çocuk yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde ise Ö.İ yönetimindeki otomobil ile O.E yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ve araçlarda yolcu olarak bulunan B.N.I yaralandı. İskilip’in Yenicami Mahallesi’nde ise M.A yönetimindeki araç ile M.A yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan M.A hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Merkez Yeniyol Mahallesi’nde F.B yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.A isimli kişi yaralandı. Gülabibey Mahallesi’nde D.E yönetimindeki kamyon seyir halinde iken kapısı açıldı. Kamyonda yolcu olarak bulunan H.B isimli kişi düşerek hayati tehlike arzeder şekilde yaralandı. Yaralı kişi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ankara yolu üzerindeki kazada ise H.S yönetimindeki araç ile İ.E yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan E.E. ve G.T isimli kişiler hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada N.M yönetimindeki araç A.A.M.E isimli yabancı uyruklu kişiye çarparak yaraladı.

Kunduzhan Mahallesi’nde Y.B isimli kişinin kullandığı araç ile A.F isimli kişinin kullandığı araçlar çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan B.D isimli kişi yaralandı. Ulukavak Mahallesi Akpınar Caddesi üzerindeki kazada ise G.Y. isimli kişinin kullandığı otomobil F.V isimli yayaya çarparak yaraladı. Çepni Mahallesi’nde S.H yönetimindeki araç ile A.İ.T yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan F.T. yaralandı.

Sungurlu Fatih Mahallesi’nde E.Ş. isimli kişinin yönetimindeki araç kaza yaptı. Yaralanan sürücü ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim