Alınan bilgiye göre Bahçelievler Mahallesi’nde Ş.Ö yönetimindeki otomobil C.B yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Aynı mahalledeki ikinci kazada S.A. yönetimindeki araç R.A yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Elektrikli bisiklet sürücüsü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

Mimar Sinan Mahallesi’nde ise İ.K yönetimindeki otomobil F.A yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada sürücü F.A ile otomobilde yolcu olarak bulunan A.A. yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Yine Mimar Sinan Mahallesi’nde G.G yönetimindeki araç önündeki aracın aniden fren yapması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise M.E yönetimindeki araç ile A.Ö. sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. İki sürücü de hafif şekilde yaralandı. Ulukavak’ta yaşanan ikinci kazada ise Ö.Ö. yönetimindeki otomobil A.D. isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu. Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi üzerinde yaşanan kazada ise M.B yönetimindeki araç ile O.A.Ç yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda bulunan F.K, F.Y ve A.B isimli kişiler yaralandı.

Gülabibey Mahallesi’nde F.M yönetimindeki araç E.K isimli kişiye çarparak yaralarken, Kunduzhan Mahallesi’nde ise K.Y isimli kişi tek taraflı kaza geçirerek yaralandı. Gülabibey Mahallesi Küçük Abdullah Caddesi üzerinde ise Ç.D yönetimindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan E.E isimli kişiye çarparak yaraladı.

Osmancık İlçesi’ne bağlı Yeşilçatma Mahallesi’nde M.K isimli kişinin yönetimindeki araç A.H isimli bisikletle çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü hayati tehlike arzeder şekilde yaralandı. İskilip’in Hacıpiri Mahallesi Kanara mevkiinde ise Ş.Ş yönetimindeki otomobil tek taraflı kaza yaptı. Sürücü hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim