Çorum 112 Komuta Kontrol Merkezi’ne bağlı 112 istasyonlarında çalışan sağlık görevlileri, bir taraftan merkez çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da güzergâhlarda yaşanan trafik kazalarına zamanında müdahale etmek için yoğun çaba harcıyorlar.
9 günlük bayram tatilinin sona ermesinin ardından dönüşlerin başlamasıyla birlikte 112 sağlık ekipleri âdeta teyakkuzda bekliyor.
Bayram mesaisinin yoğun geçtiğini hatırlatan Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, “Bayram nedeniyle zaman zaman üzücü kazalar yaşandı. Maalesef ölen ve yaralanan vatandaşlarımız oldu. Öncelikle bütün vatandaşlarımızı dikkatli araç kullanma konusunda uyarmak istiyoruz. Bizler 7/24 görevdeyiz. Sağlık hizmetleri açısından belki de en şanslı illerden birisi de Çorum. Bu nedenle istasyonlarımız ve istasyonlarda görev yapan arkadaşlarımız canla başla hizmet vermektedirler. Bizler vatandaşlarımızın bayram dönüşlerinde bilhassa trafik kurallarına uymalarını, gidecekleri yere sağ salim gitmelerini temenni ederiz. Umarız ki kazasız belasız, gidecekleri yere ulaşırlar.” ifadelerini kullandı.



(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim