Alınan bilgiye göre Mimar Sinan Mahallesi’nde iki kaza yaşandı. İlk kazada B.K yönetimindeki kamyon ile G.Ş yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. M.A.K yönetimindeki araç ise seyir halinde iken trafik levhasına çarptı. Levha da S.Ç isimli kişinin kafasına düşerek yaraladı.

Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise Ç.Y yönetimindeki araç ile M.E.Y. yönetimindeki motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Kale Mahallesi’nde G.Ş yönetimindeki araç ile M.A yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan D.D ve S.Y isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Merkez Çepni Mahallesi’ndeki kazada ise S.S ile M.K.Ç sevk ve idaresindeki araçlar çarpıştı. Sürücüler yaralandı. Üçtutlar Mahallesi’nde yaşanan kazada ise F.D isimli kişinin sevk ve idaresindeki motosiklet, B.N.D. idaresindeki araca çarpmamak için direksiyon kırınca sürücü düşerek yaralandı. Çorum-Samsun Karayolu’nda A.M.B (28) isimli sürücü yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek istinat duvarına çarptı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sungurlu Gürpınar Mahallesi’ndeki kazada S.C.U yönetimindeki motosiklet çamura saplanarak devrildi. Kazada sürücü ile birlikte motosiklette bulunan B.T isimli kişi düşerek yaralandı. Uğurludağ’ın Yüzgeç Mahallesi’nde ise E.S yönetimindeki araç tek taraflı kaza yapınca sürücü yaralandı. Osmancık istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan A.Y (31) yönetimdeki kamyonet Laçin Kavaklı Çiftlik Köyü mevkiinde freni patlaması sonucu şarampole girdi. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan S.Y (34) ve B.M. (23) isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Sungurlu istikametinden Küçükpolatlı Köyü istikametine seyir halinde bulunan D.D. (45) yönetimindeki araç ise şarampole girerek kaza yaptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Z.D (48) isimli kişi yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim