Alınan bilgiye göre merkez Çepni Mahallesi’ndeki kazada Y.B yönetimindeki araç ile H.K yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü de hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada A.S yönetimindeki araç ise G.E isimli kişiye çarparak yaraladı.

Gülabibey’deki kazada ise İ.B isimli kişi yönetimindeki araç M.N.G isimli kişiye çarparak yaralandı. Yavruturna Mahallesi’ndeki iki kazada ise M.Ç yönetimindeki araç ile O.K yönetimindeki aracın çarpışması sonucu iki kişi yaralanırken, H.C yönetimindeki araç da karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.D isimli kişiye çarparak yaraladı. Merkez Deliler Köyü’nde ise kazada ise İskilip istikametinden Çorum istikametine seyir halinde bulunan R.D (62) yönetimindeki araç şarampole düşerek kaza yaptı. Hayati tehlikesi olmayan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum-Ankara yolu 28. Kilometresindeki kazada ise S.Z (33) yönetimindeki otomobil bariyere çarptı. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan V.D (33) isimli kişiler yaralanarak Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çorum – Alaca yolundaki kazada ise M.Ş (37) yönetimindeki araç yolun sağındaki bariyere çarparak takla attı. Kazada sürücü ile yolcu olarak bulunan E.D (20) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çorum merkeze bağlı Atçalı Köyü mevkiinde ise A.M (53) isimli kişinin yönetimindeki plakası ve ruhsatı olmayan motosiklet toprak yolda dengesini kaybederek düştü. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ortaköy İlçesi Esentepe Köyü istikametinden Ortaköy istikametine seyir halinde bulunan E.G (32) yönetimindeki araç karşı istikametten gelen R.P (63) yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte otomobillerde yolcu olarak bulunan S.G (36) hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Yaralılar Ortaköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yozgat istikametinden Çorum’un Alaca ilçesi istikametine seyir halinde bulunan M.P (51) yönetimindeki otomobil Sungurlu Sincan Köyü mevkiine geldiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü. Kazada araç sürücüsü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan eşi U.P (44) yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim