Alınan bilgiye göre Üçtutlar Mahallesi’nde yaşanan kazada M.K ve F.S isimli sürücülerin yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan N.S isimli kişi hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Osmancık Gemici Mahallesi’nde Ş.E yönetimindeki araç kavşağa girdiği sırada yavaşlayınca arkasından gelen B.B yönetimindeki motosiklet duramayarak otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü düşerek yaralandı.

Bayat İlçesi Yatukcu Mahallesi’ndeki kazada A.A yönetimindeki araç ile A.A yönetimindeki ATV çarpıştı. Kazada ATV sürücüsü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Bayat İlçesi’ne bağlı Yeni Mahallede ise İ.Y yönetimindeki araç takla attı. Kazada sürücü ile birlikte H.Y, E.S.Y ve Z.E.Y isimli kişiler hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Buharaevler Mahallesi’nde A.G yönetimindeki araç ile Ö.G yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada sürücüler yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde O.S yönetimindeki araç ile F.Ö sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan M.B.Ö hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

Çepni Mahallesi’nde M.Y ile S.M yönetimindeki araçların çarpışması sonucu sürücüler ve araçlarda yolcu olarak bulunan E.S.M ve S.M isimli kişiler yaralandı. Akkent Mahallesi’ndeki kazada Ş.C.T yönetimindeki araç tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte yanında yolcu olarak bulunan D.K isimli kişi yaralandı.

Çorum’da Mahmutevler Caddesi’ndeki kazada ise S.Y ile N.A yönetimindeki araçlar çarpıştı. Kazada sürücülerle birlikte G.A isimli yolcu yaralandı. Çepni Mahallesi’ndeki kazada T.D yönetimindeki araç ile İ.K yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada sürücüler ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Z.K isimli kişi hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim