Alınan bilgiye göre Gülabibey Mahallesi’ndeki kazada M.U yönetimindeki araç ile S.H yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda bulunan Z.A isimli kişi hafif şekilde yaralandılar. Aynı mahalledeki ikinci kazada ise M.K yönetimindeki araç ile A.Y. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada yine iki sürücü ile birlikte araçlarda bulunan H.K isimli kişi hafif şekilde yaralandı.

Yavruturna Mahallesi’ndeki kazada M.Ş isimli kişinin yönetimindeki elektrikli bisiklet kaza yaparken, şoför ve araçta bulunan H.F. isimli kişi yaralandı. Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada ise H.T. yönetimindeki motosiklet seyir halinde iken aniden önüne çıkan V.K yönetimindeki otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca motoru devirerek yaralandı.

Akkent Mahallesi’nde F.Ç isimli kişinin yönetimindeki araç Ankara yolu üzerinde takla atarak kaza yaptı. Sürücü hayati tehlike olmayacak şekilde yaralandı. Üçtutlar Mahallesi’nde de K.Y. yönetimindeki araç seyir halinde iken bisikletli A.F.Ö isimli kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu.

Bahçelievler Mahallesi’nde ise 3 ayrı kaza meydana geldi. F.S ile F.U.D yönetimindeki araçların çarpışması sonucu sürücüler ve araçta yolcu olarak bulunan S.E yaralanırken, ikinci kazada ise H.D yönetimindeki araç ile R.E yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Diğer bir kazada ise A.R.P. yönetimindeki yakıt tankeri tek taraflı kaza yapınca sürücü hafif şekilde yaralandı.

Çorum’un Osmancık İlçesi Esentepe Mahallesi’ndeki kazada ise A.Ç yönetimindeki otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan D.Ö isimli çocuğa çarptı. Hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim