Alınan bilgiye göre Ulukavak Mahallesi’nde iki kaza meydana geldi. Önceki gün akşam saatlerinde yaşanan kazada H.H yönetimindeki araç seyir halinde iken S.Ş. isimli kişiye çarptı. Kazanın ardından S.Ş. isimli kişi hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanırken, otomobil sürücüsü firar etti. Aynı yerdeki gece saatlerinde yaşanan kazada ise Y.A yönetimindeki araç ile F.K sevk ve idaresindeki araç çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan E.E.K ve A.K isimli kişiler hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alaca ilçesinde ise 4 ayrı trafik kazası yaşandı. Değirmendere Köyü’nden S.A (56) isimli kişinin yönetimindeki traktör arazide çit sürdüğü esnada devrildi. Hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanan şahıs Alaca Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Ünalan Köyü mevkiinde ise H.Y yönetimindeki araç Yozgat’ın Aydıncık İlçesi istikametinden Alaca istikametine seyir halinde iken yolun ıslak olması nedeniyle virajı alamayarak tarlada park halinde bulunan H.Ş. (41) isimli kişiye ait araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan H.Y tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yozgat istikametinden Alaca istikametine seyir halinde bulunan T.Ç (24) yönetimindeki otomobil de Yeniceköy mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan E.D (19) ve G.K (18) isimli kadınlar yaralandı. Yaralılar Alaca Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından ileri tetkik ve tedavi için Erol Olcok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Alaca Küçükcamili Köyü mevkiinde ise M.K (40) yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazada sürücü yaralı olarak Alaca Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavisinin ardından taburcu edildi.

Çorum merkezde de üç ayrı kaza yaşandı. Buna göre N.Ü (46) sevk ve idaresindeki kamyonet Laçin istikametinden Çorum istikametine seyir halinde iken freninin patlaması sonucu yolun sağındaki şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Merkeze bağlı Babaoğlu Köyü’nde ise A.K (57) yönetimindeki araç yolun sağına doğru devrildi. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı. Merkeze bağlı Ovasaray Köyü’nde öğlen saatlerindeki kazada ise F.Y (76) yönetimindeki araç Ortaköy istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki tarlaya takla attı. Kazada yaralanan sürücü 112 acil servis ekipleri tarafından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ortaköy İlçesi’ne bağlı Pınarköy mevkiinde ise Ş.H (52) yönetimindeki araç Çorum istikametine seyir halinde iken arka lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak kaza geçirdi. Kazada araç sürücüsü ile birlikte yolcu olarak bulunan A.Ç (64) yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim