Alınan bilgiye göre Ulukavak Mahallesi’ndeki kazada M.Ç yönetimindeki otomobil seyir halinde iken kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.Y. isimli kişiye çarparak yaraladı. Yaralı kişi hastanede tedavi altına alındı. Aynı mahallede ikinci kazada ise F.Y yönetimindeki otomobil M.G.H.M isimli yabancı uyruklu kişiye çarparak yaralanmasına sebep oldu. Yaralı kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bir diğer kazada ise B.Y. isimli kişi E.A isimli kişiye çarparak yaraladı.

Merkez Bahçelievler Mahallesi’nde ise A.A isimli kişi kaygan yolda elektrikli bisikletten düşerek yaralandı. Yeniyol Mahallesi’ndeki kazada ise M.A.S yönetimindeki elektrikli bisiklet B.A isimli kişiye çarparak yaraladı.

Akkent Mahallesi’nde Ş.D yönetimindeki araç T.A isimli kişiye çarparak yaralarken, Bahabey Caddesi’nde ise B.T isimli çocuğun kullandığı motosiklet kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte motosiklette bulunan V.F isimli çocuk da yaralandı. Bahçelievler Mahallesi’ndeki diğer kazada ise F.Ç isimli kişi motosikleti ile tek taraflı kaza yaptı. Hayati tehlike arzetmeyecek şekilde yaralanan kişi hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi. Gülabibey Mahallesi’nde F.M isimli kişinin kullandığı motosiklet ise karşıdan karşıya geçmeye çalışan E.T isimli kişiye çarparak yaraladı. Çorum’un Alaca İlçesi Ayhan Mahallesi’nde ise M.Ö idaresindeki otomobil bisikletli B.D isimli çocuğa çarparak yaraladı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim