Grup Buluşum, 1970 yılından bu yana varlığını sürdüren ve Çorum’un sosyal yaşamına damgasını vuran “efsane” müzik grubu…
O yıllarda Çorum’un sosyal yaşamına katılanlar için anlamı büyük bir topluluk. Hemen herkesin yaşamında yeri var, anılarında bir sayfası var.
Pek çok Çorumlu, özel günlerini Grup Buluşum’la birlikte yaşadı… Ya da Grup Buluşum, pek çok Çorumlu’nun güzel anlarına, sevinçlerine, mutluluklarına tanıklık etti.
İşte, Grup Buluşum’la anılarını tazelemek isteyen Çorumlu müzikseverlerin isteği doğrultusunda, Anitta Otel’de bir nostalji gecesi düzenlendi.
10 Ekim 2015 Cumartesi akşamı saat 19.30’da başlayacak, tüm müzikseverlere açık gecede, Grubun Çorum’da yaşayan elemanları Levent Coşkuner, Osman Turpoğlu, Suat Coşkuner ve Uğur Çenesiz sahne alacak, ayrıca o yıllarda gruba katılmış bazı isimler de konuk olarak geceye katkıda bulunacak.
Gecenin sürprizleri yanında, Grup Buluşum mensuplarının çocukları da müzik etkinlikleri ile ayrı bir renk katacaklar.
Gençliklerini, yaşamlarını paylaştıkları dostları ile müziğin evrensel büyüsünde bir kez daha buluşmak üzere çağrı yapan Grup Buluşum üyeleri, yıllarca birbirini görmeyen, memleket hasreti çeken dostlarıyla yeniden sevgi köprüleri kurmak istediklerini belirtiyorlar.
Çorum’da yaşayan, ya da bir sebeple Çorum’dan ayrılmış, ama yüreklerinin bir bölümünü Çorum’da bırakmış dostlarını bir araya getirerek sevgiyi, kardeşliği ve dostlukları daha da pekiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen müzisyen arkadaşlar, anıları paylaşmanın yanısıra, kaybettiklerini de anmak için bu yola çıktıklarını ifade ediyorlar.
İşte size, geçmişe dair her şeyi bulacağınız, müthiş sürprizlerle dolu bir nostalji gecesi…
Gecenin davetiyeleri Anitta, Lila Akademi ve Levent Coşkuner’den temin edilebiliyor.



Editör: TE Bilisim