“Güvencesizliğe, İşsizliğe, Yoksulluğa, Teslim Olmayacağız! Umudu ve Mücadeleyi Büyütmek İçin 1 Mayıs’ta Alanlardayız” şiarıyla tüm illerde olduğu gibi Çorum’da da kitlesel ve coşkulu bir biçimde kutlama çalışmalarına ve hazırlıklara başladıklarını kaydeden Gül, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Tüm demokrasi güçleri, siyasi çevreler, demokratik kitle örgütleri ile birlikte 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma Günü’nü coşku içinde kutlamak için Tertip Komitesi olarak sivil toplum örgütlerine, siyasi partilere ziyaretler gerçekleştirerek çağrımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorum Emek ve Demokrasi Platformu bileşenleri ile bir araya geldik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlikte alanlarda barış, kardeşlik, birlik ve bütünlük içerisinde, coşkulu bir şekilde, kutlamak için düşüncelerimizi paylaştık, davetimizi yaptık.

Çorum 1 Mayıs Tertip Komitesi olarak önümüzdeki günlerde kurum ziyaretlerine devam ederek çağrımızı ileteceğiz.

İlimizde gerek basın yoluyla, gerekse bildiri dağıtımı, işyeri ziyaretleri, pazarlarda, caddelerde stantlar kurarak çağrımıza devam edeceğimizi ve tüm halkımızı 1Mayıs alanına beklediğimizi bir kez daha paylaşmak isteriz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim