Toplantıya; Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kadın Kolları İl Başkanı Melek Pehlivan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun eşi Ruzin Bekiroğlu, milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Ak Parti İl Kadın Kolları yöneticileri ile çok sayıda partili kadın katıldı.
Toplantıda; Ak Parti Kadın Kolları İl Teşkilatı’nın saha çalışmasında neler yapması gerektiği istişare edildi.
Ak Parti’nin seçim stratejisi hakkında açıklamalarda bulunarak, partili kadınları bilgilendiren Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Dilek Yüksel Kahveci; “Çorum’un bir kadın vekili olmasından dolayı çok şanslısınız. Partimiz açısından Türkiye genelinde çok olumlu bir hava var. Ama yine de 1 Kasım’a kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Seçimlere çok az bir zamanımız kaldı. Bu seçim bizim kırılma noktamız olacak. İnşallah zafer bizim olur ve 2 Kasım’da şölenimizi kutlarız” dedi.
Ak Parti davasına kadınların büyük destek verdiğini ifade ederek bir konuşma yapan MKYK üyesi Hatice Canan Ketrez de; “Bizler önce ailemizden ve yakın çevremizden destek isteyeceğiz sonra da vatandaşlarımızın oyuna talip olacağız. Biliniz ki bir evin hükmü kadındadır. Kadın isterse bir eliyle beşik bir eliyle dünyayı sallar. Sizlere güveniyoruz. İnşallah 1 Kasım’da Çorum’dan 4 vekili Meclis’e göndereceğiz” diye konuştu.
Çorum’un kadın milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’tan övgü ile bahsederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ise; “Ak Parti’nin 13 yılda yaptıkları bir başarı destanıdır. 1 Kasım ise bizim için milattır. Bizleri 2023’e 2071’e taşıyacaktır. Sizlerden ricam anne şefkati ile çalışın. 1 Kasım zaferimiz ve bayramımız olsun” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da; toplantıya katılımlarından dolayı MKYK üyelerine ve partililere teşekkür etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim