7 Haziran seçimlerinde çok az bir oy farkı ile Çorum’dan milletvekili çıkarma şansını kaybettiklerini hatırlatan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Çorum’da MHP’nin iddialı olduğunu vurguladı. 1 Kasım seçimlerinde sadece 1 ay gibi kısa bir zamanda seçim çalışması yürüteceklerini anlatan Çetin, teşkilat mensuplarına çeşitli tavsiyelerde bulundu. Çetin konuşmasını şöyle sürdürdü:
“7 Haziran seçimlerine hazırlanırken MHP’nin Çorum’da bir iddiası olmadığını söylemişti. Biz göreve geldik ve teşkilatlarımızla birlikte azmederek çalıştık ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çorum’da olup olmadığının cevabını verecektik ki çok az bir farkla kaçırdık. Biz her zaman Türk milliyetçisiyiz diyoruz. Millete küsmek olmaz. Biz yine milletimize başvuracağız.

“YOĞUN BİR TEMPO BİZİ BEKLİYOR”
1 Kasım seçimlerinde yaklaşık 1 ay zamanımız var. Bu nedenle çok yoğun bir tempo bizi bekliyor. Bu çalışmalarda herkesten ricam sahada milletvekili adayları gibi çalışmalarıdır. Sahada hemşerilerimize ülkenin düştüğü durumu anlatmanızı istiyorum. Çorum’da ülkücü hareket teşkilat mensupları da milletvekili adayları gibi çalışacak. Ülkücü hareket tek vücut olacak, ondan sonra vatandaşlardan oy isteyecektir. Bu salona baktığımızda bu tek vücut halini görüyorum ve 1 Kasım seçimlerinde gülen taraf Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır.”
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim