Çorumspor Yönetimi, gerekli desteği bulamadıkları gerekçesi ile geçtiğimiz hafta olağanüstü kongre kararı aldı. Geç kalınmış bir karar. Çünkü Ocak ayında ara transfer başlıyor. Geçmiş dönem borçların yanında mevcut kadrodan da 9 futbolcu Federasyon’a başvurdu. Kulüp bulmaları halinde takımdan ayrılabilirler. Bundan sonra ne olur? Görünen o ki, sahipsiz Çorumspor küme düşer. Zaten Çorumspor da kimsenin umurunda değil, çok yazık! Çorumspor 2.lige çıkana kadar ne zorluklar çekti. Bu kadar sahipsiz olmamalı.

Ligde kalma mücadelesi veren Çorumspor’un, şampiyonluğun güçlü adaylarından Şanlıurfaspor ile oynadığı maçta, daha atak oynayan, daha çok pozisyona giren taraf Şanlıurfaspor olmasına rağmen, Çorumsporlu futbolcuların müthiş mücadelesi ile karşılaşma 1-1 bitti.

Maçtan önce Çorumsporlulara deselerdi ki, ‘1 puana razı olun’, herkes kabul ederdi. Gerçekten biz de dahil herkes farklı bir yenilgiden endişeleniyordu. Çorumsporlu futbolcular sahada öyle bir mücadele sergiledi ki, herkes iki kişilik koştu. Kalede Emrah devleşti, inanılmaz kurtarışlar yaptı.

İkinci yarıda önce Oğuz, ardından Ömür sakatlanıp oyundan çıktı. Zorunlu değişiklikler nedeniyle sahada geçtiğimiz sezon altyapıda oynayan 7 futbolcu aynı anda görev yaptı. Alınan 1 puan daha da çok değer kazandı. Tüm futbolcuları kutluyorum.

Fatih Bolat, her geçen hafta üzerine koyarak sol tarafın vazgeçilmezi oldu. Alihan İdikut sağ bek başlayıp Ömür’ün yerine stoperde oynadı. Hiç sırıtmadığı gibi alkışlanacak bir performans sergiledi. Genç futbolcuların üzerinde durulursa, Çorumspor’un geleceği aydınlık. Hele genç Ubeydullah’ın golü müthişti. Köşeyi harika gördü.

Bu gençler, Çorumspor’un geleceği olacak. Yeter ki şans bulsunlar, hak ettikleri değeri görsünler.